Over ons

Hallo en welkom op de website van onze boetiek!

Diana en Araksi, twee zussen met een gedeelde passie voor mode en duurzaamheid. In het prachtige Ootmarsum, gelegen in het hart van Overijssel, hebben we onze droom waargemaakt met de opening van onze eigen kledingzaak, Kommer i.

Bij Kommer i draait alles om duurzaamheid, kwaliteit en gezelligheid. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met de mooiste merken en een duidelijke Scandinavische invloed. Elk kledingstuk dat je bij ons vindt, hebben wij met liefde en oog voor detail uitgekozen.

Wij geloven dat mode veel meer is dan alleen kleding. Het is een manier om jezelf uit te drukken en om je goed te voelen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle nieuwe outfit, een tijdloos stuk dat jarenlang meegaat, of gewoon zin hebt in een gezellige winkelervaring, bij ons ben je aan het juiste adres.

In onze winkel creƫren we een warme en uitnodigende sfeer waar iedereen zich thuis voelt. We staan altijd klaar om je te helpen met persoonlijk advies en stylingtips, zodat je de perfecte outfit kunt vinden die helemaal bij jou past.

Kom langs bij Kommer i in het mooie Ootmarsum en ontdek zelf onze unieke combinatie van Scandinavische mode, duurzaamheid en gezelligheid. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je kennis te laten maken met onze passie voor mooie kleding en gastvrijheid.

Tot snel!

Diana & Araksi