Ontwerper en eigenaresse is Linda Ralston. Zij maakt voornamelijk kleding uit natuurlijke materialen. Door gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen, leveren Ralston stuk voor stuk, tijdloze producten.Ook geschikt voor grote maten.

Nanso werd in 1921 gesticht als een ververij. Over de jaren ontwikkelde Nanso zich als een van de grootste kledingbedrijven van Finland. Nanso begon met het fabriceren van ondergoed, over de jaren heeft Nanso de collectie weten uit te bereiden met sokken T-shirts en nachtkleding. Tegenwoordig brengt Nanso 3 collecties per jaar uit. Altijd afwisselend en van deze tijd. Materialen zijn van hoogwaardig kwaliteit en de pasvorm is elegant en speels.

De oprichters van Aïno, opgericht in 1990, Liisa Kotilainen en Vesa Poutiainen, beide hebben bijna hun hele leven in de fashion industrie gewerkt. Het is ook geen verrassing dat zij elkaar op de werkvloer hebben ontmoet. De vruchtbare samenwerking heeft geleid tot 100 verschillende collecties en 1000den tevreden klanten. Grappig is dat meeste retailers van Aïno zelf ook een familiebedrijf zijn.

Duidelijke, eenvoudige vormen en de juiste keuze van materialen creëren een onopvallende maar unieke look. Het is een stijl die niet verhult maar juist de persoonlijkheid naar voren brengt, en tegelijkertijd casual en elegant is.
De ontwerpen van OSKA zorgen ervoor dat u zich goed voelt. Comfortabele en flexibele pasvormen geven de vrijheid om te bewegen. Onze stoffen hebben een aangenaam gevoel en hebben een natuurlijk en authentiek karakter.

Mansted heeft een uitgebreid collectie gemaakt van gebreid goed, ontworpen en ontwikkeld door Charlotte Mansted. Zij startte haar bedrijf in 2002. Haar visie: to create every girls favourite knitwear, that goes well beyond season and trends, and we will be most happy when it is totally worn out!

De printen zijn ontwikkeld/gemaakt/ontworpen met behulp van digitale technologie en fijne kunst. In haar designs, speelt Maxjenny met botsende, explosieve prints. De kleding is gemaakt van natuurlijke materialen. Kleding van Maxjenny is waterafstotend. Door verschillende technieken te mixen en toe te passen is Maxjenny vooruitstrevend en verkent ze alle grenzen. Maxjenny’s wereld is feministisch, sportief, innovatief en elegant.

Onze winkel

Kommer i
Kerkplein 23A
7631 EW
Ootmarsum

0541 - 292 628

Openingstijden

di.-vr. 10.00 - 17.30 uur
za. 10.00 - 17.00 uur
zo. 13.00 - 17.00 uur

Kommer i © All rights reserved.